Bij ons bedrijf in Zevenhuizen laat u uw containers laden en lossen

  • ✓ Logistiek volledig ontzorgd
  • ✓ Servicegericht
  • ✓ Centraal gelegen
containers

Vanuit onze locatie in Zevenhuizen staat ons bedrijf symbool voor efficiëntie, veiligheid en consistentie als het gaat om laden en lossen in en uit vrachtwagens en containers. Bij ons op- en overslagbedrijf BK Warehousing behandelen we de goederen in uw containers en slaan we ze eventueel voor ze op. Zo zorgen wij voor de connectie tussen uw bedrijf en de wereld.

Uw goederen laten behandelen of opslaan? Neem contact op

Uw goederen veilig, efficiënt en professioneel laten lossen en laden in en uit containers

Wij laden en lossen uw goederen in uw containers en zorgen op die manier voor een veilige en efficiënte verzending van uw producten. Zo staan wij garant voor een soepel verloop van het transport of de opslag van uw goederen. Goederen vanuit de EU kunnen bij ons aangeleverd worden als vrije goederen. Het is daarnaast ook mogelijk om goederen vanuit buiten de EU bij ons te laten behandelen als douanegoederen. Kiezen voor de expertise van onze warehousing is daarom de volgende stap in uw proces, zodat uw goederen veilig worden opgeslagen en beheerd.

Containers

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke van onze uitgebreide diensten voor u mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op door ons te mailen of te bellen. Ons team van professionals staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden in het optimaliseren van uw logistieke behoeften. Uw succes is ons doel, en samen bereiken we nieuwe hoogten.

Diensten

Warehousing Facilitair

Wij hebben goede opslag mogelijkheden. Bij ons zijn uw goederen veilig.

Services

Uw goederen worden hier behandelt alsof ze van ons zijn.

Transportation & Distribution

Liggend midden in de Randstad hebben we een prima basis voor verder transport.