Expeditie en distributie

  • ✓ Logistiek volledig ontzorgd
  • ✓ Servicegericht
  • ✓ Centraal gelegen
containers

In de wereld van logistiek zijn expeditie en distributie de hoekstenen van een vlekkeloze goederenstroom. BK Warehousing in Zevenhuizen erkent het belang hiervan en biedt u een gestroomlijnde en efficiënte oplossing die past bij de huidige eisen van de markt. Door een naadloze koppeling tussen deze twee facetten te waarborgen, zorgen we dat uw goederen altijd op tijd en in perfecte staat hun bestemming bereiken.

Uw goederen laten behandelen of opslaan? Neem contact op

Kiezen voor de expeditie en distributie van ons bedrijf

Expeditie en distributie is meer dan alleen het verplaatsen van goederen. Ze vormen de ruggengraat van elk modern logistiek netwerk. Ons transport is de brug tussen expeditie en distributie, waarbij elk product veilig en tijdig zijn eindbestemming bereikt. Daarnaast is het behandelen van douanegoederen een specialiteit op zich, en we verzekeren dat alle regelgeving en procedures nauwgezet worden gevolgd, zodat er geen vertragingen of complicaties optreden tijdens het proces.

Containers

Neem telefonisch contact met ons op

Wilt u meer weten over hoe wij de balans vinden tussen snelheid en nauwkeurigheid? Met onze uitstekende warehousingfaciliteiten en diepgaande kennis zijn we voorbereid op elke logistieke uitdaging. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0) 180 – 63 30 40 om uw logistieke toekomst te verzekeren.

Diensten

Warehousing Facilitair

Wij hebben goede opslag mogelijkheden. Bij ons zijn uw goederen veilig.

Services

Uw goederen worden hier behandelt alsof ze van ons zijn.

Transportation & Distribution

Liggend midden in de Randstad hebben we een prima basis voor verder transport.