Transportation & Distribution

Het transport dat uitgevoerd wordt vanuit Rotterdam is de cruciale schakel die bedrijven en markten verbindt, waarbij de focus ligt op tijdigheid en betrouwbaarheid. Gelegen in Zevenhuizen, bevinden wij ons midden in de Randstad. Hierdoor zitten wij erg dichtbij Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Voor BK Warehousing is dit de ideale uitvalsbasis voor transport naar zowel de rest van Nederland als heel Europa.

Wij verzorgen het transport van uw goederen

Het laten transporteren van goederen vraagt om een specifieke aanpak en expertise. De opslag van uw goederen garandeert dat uw producten veilig en efficiënt worden bewaard tot het moment van transport. Wanneer u kiest voor een crossdocklevering, vermindert dit de opslagtijd en versnelt dit de distributie, wat resulteert in kostenbesparingen voor u. Daarnaast bevatten onze diensten de volgende aspecten:

  • Het verzorgen van transport direct vanaf het containerschip uit de haven naar onze loods tegen concurrerende tarieven.
  • Het verzorgen van de distributie van uw goederen, van één pakketje tot een volle vrachtwagen, zowel in als buiten de EU (FTL en LTL).
  • Just In Time (JIT) leveringen – wij bezorgen uw goederen exact wanneer u dat wilt.
  • Maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

Bel ons en kies voor optimale logistieke ondersteuning

Onze warehousing is meer dan alleen opslag; het is een compleet ecosysteem van logistieke dienstverlening. Neem vandaag nog telefonisch contact met ons op via +31 (0) 180 – 63 30 40 en ontdek hoe wij uw bedrijf ondersteunen met efficiënt en betrouwbaar transport. Wacht niet langer en kies voor de zekerheid en professionaliteit van een ware expert.